Decor Gordijn repareert ook uw gordijnen

Decor Gordijn is ook zeer ervaren in het repareren van gordijnen. Wij maken uw gordijnen smaller, korten ze in, zetten nieuwe plooien of maken uw nieuwe gordijnen op maat tegen gunstige tarieven. Wij werken de gordijnen professioneel af met goede technieken. Voor het vernieuwen van haakjes kunt u ook terecht bij ons!

Bij het repareren van uw gordijnen denken wij graag met u mee. Wij geven advies betreffende materiaal en stijl. Hierbij bieden we ruime keuze aan van verschillende soorten gordijnen, waaronder; vouwgordijnen, diverse plooien, lussen, ringen, gordijnen met voering voor kou of licht.

Wij meten als service gratis uw gordijnen op zodat u dat thuis niet meer hoeft te doen. Wij kunnen u dan vertellen hoeveel stof u dient mee te nemen voor uw gordijn. Wanneer u al uw wensen heeft doorgegeven, zorgen wij ervoor dat uw gordijn binnen een week wordt geleverd. Naast het maken van nieuwe gordijnen, zorgen wij er tevens voor dat u uw oude gordijnen kunt hergebruiken. We verstellen de gordijnen, waarbij we zowel in lengte als breedte kunnen innemen, uw gordijn van stijl kunnen veranderen of een (verduisterende)voering kunnen zetten.